موسیقی درمانی موسیقی درمانی می توانند نسبت به ویژگی ها و موقعیت هر فرد تغییرکنند تا برای هر سنی مناسب باشند – حتی کودکان خردسال نیز می توانند از آن سود ببرند. بنابراین هر کسی با هر سطحی از شناخت موسیقایی و با وضعیت مختلف سلامت ذهنی یا جسمی می تواند از مزایای آن بهره […]
موسیقی درمانی
موسیقی درمانی می توانند نسبت به ویژگی ها و موقعیت هر فرد تغییرکنند تا برای هر سنی مناسب باشند – حتی کودکان خردسال نیز می توانند از آن سود ببرند. بنابراین هر کسی با هر سطحی از شناخت موسیقایی و با وضعیت مختلف سلامت ذهنی یا جسمی می تواند از مزایای آن بهره مند شود.
اگر خودتان را با موسیقی درگیر کنید این اثرات را در خود احساس خواهید کرد:
- مناطقی از مغزتان فعال می شود که مسئول کنترل حافظه، احساسات، حرکت، رله حسی، برخی عملکردهای غیرارادی، تصمیمگیری و عکس العمل هستند.
- نیازهای اجتماعی افراد مسن در محیط های گروهی برآورده می شود.
- کاهش ضربان قلب و فشار خون
- گرفتگی ماهیچه ها را از بین می برد.
- باعث ترشح آنزیم اندورفین می شود (آنزیم اندورفین پس از انجام یک فعالیت شادی آفرین مانند ورزش، نرمش و رقص ترشح می شود)
- استرس را از بین می برد و باعث تقویت احساس آرامش می شود.
به طور کلی، موسیقی درمانی می تواند احساسات مثبت را در شما افزایش دهد، احساساتی مانند:
- حس آرامش
- حس رضایت مندی
- اعتماد به نفس
- صمیمیت عاطفی
- مطالعات بسیاری هستند که نشان می دهد موسیقی درمانی می تواند عامل موثری در درمان افسردگی به شمار آید. بر اساس این تحقیقات، موسیقی درمانی به عنوان مکملِ درمان های معمول (مانند داروهای ضد افسردگی و روان درمانی)، بیشترین اثربخشی را برای افراد مبتلا به افسردگی دارد.
- موسیقی درمانی در ترکیب با سایر اشکال درمان، می تواند به کاهش افکار وسواسی، افسردگی و اضطراب در افراد مبتلا به اختلال وسواس اجباری (OCD)کمک کند.
- در سال ۲۰۱۶، محققان در یک مطالعه بررسی کردند که چگونه موسیقی درمانی می تواند به همراه روش های درمان شناختی رفتاری CBT برای درمان افسردگی به کار رود… ادامه دارد.
- نویسنده : نجفی بهروز آرمان همدلی
https://www.armanhamdeli.ir/?p=1370